Fönsterputs efter dina behov

Fönsterputs Villa/Radhus

Fönsterputs av villor / radhus och andra byggnader från 700 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Fönsterputs Företag

Höga Höjder utför fönsterputs i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och återkommande fönsterputs av skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 345 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs

Letar du efter Kvalificerade fönsterputsare med lång erfarenhet? Då har du kommit rätt. Höga Höjder har arbetat med fönsterputs i Stockholm sedan 2008. Vi har god erfarenhet av de speciella förutsättningar som råder bland annat innanför tullarna med bland annat stängda innergårdar, stora glasfasader och takfönster som behöver specialkompetens.

Med den erfarenheten kan vi ge Er en bra service och hög kvalitet på utfört arbete.

Vi kan erbjuda tjänster med allt ifrån kontinuerlig fönsterputs av skyltfönster till avancerat specialunderhåll av glaspartier. Vi tar gärna på oss svårare uppdrag som kräver specialistkunskaper såsom takfönster och stora fasadglas.

Då vi till stor del arbetar hos kunder som ställer höga krav på kvalitét, såsom privatkunder, restauranger och hotell, kan du känna dig säker på att vi håller en hög jämn kvalité på utförda arbeten.

Under 2015 utförde Höga Höjder fönsterputs hos över 2500 privata hem, merparten består av återkommande kunder. Detta samtidigt som vi har stora kunder såsom ett av Sveriges största förlag och exklusiva hotell.

Vi är även flitigt anlitade av städbolag som saknar kompetensen för svårare fönsterputs. Även byggbolag anlitar Höga Höjder för byggputs av nyproduktion.

Våra Fönsterputsare

Christian

Dan

Glenn

Taz

Victor

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK