Fönsterputs efter dina behov

Fönsterputs Villa/Radhus

Fönsterputs av villor / radhus och andra byggnader från 700 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Fönsterputs Företag

Höga Höjder utför fönsterputs i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och återkommande fönsterputs av skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 345 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs

Höga Höjder utför fönsterputs i hela Stor-Stockholm åt såväl stora som små företag. Många av våra kunder är Hotell och Restauranger som efterfrågar återkommande fönsterputs av tex. skyltfönster och hotellrum.

Då vi har lång erfarenhet av bland annat fönsterputs hos privatpersoner och hotell restauranger vet vi hur viktigt det är med god service och att vår personal uppträder på ett korrekt sätt.

Vi är även flitigt anlitade av städföretag som behöver ta in extra fönsterputsare under perioder av hög belastning. Vi utgör även ett bra komplement till egna fönsterputsare som kanske inte har kunskapen som krävs vid svårare fönsterputs av tex takfönster eller stora fasadglas.

Självklart skyltar vi inte i onödan med att ni anlitar oss och ni kan känna er säkra när ni släpper in våra fönsterputsare hos era kunder.

Även byggföretag anlitar oss för fönsterputs av nyproduktion, men även för installationer och planering inför framtida rengöring.

All personal verksam ute hos kund bär alltid loggade arbetskläder och ID06 för säker identifiering.

Kontakta oss gärna för en offert eller ett möte om blivande samarbete!

Våra Fönsterputsare

Christian

Dan

Glenn

Taz

Victor

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK